Konsultberättelse - Joakim Langhelle


Mitt namn är Joakim Langhelle och jag är född och uppväxt i Göteborg. Jag har läst en kandidatexamen i nationalekonomi och detta året började jag läsa mastern Innovation and Industrial Management. Arbetet för HC startades strax efter terminsstarten och jag har i dagsläget varit anställd i ungefär tre månader. Utöver skola och jobb så är mina största intressen inom mat och vin samt träning.


Jag har egentligen velat prova på att arbeta för HC tidigare men det blev först rätt i tiden för mig i samband med mastern. Efter flera rekommendationer, nyfikenhet och en vilja att omsätta kunskaperna mer praktiskt så var valet därav naturligt. De främsta lärdomarna jag tar med mig från HC handlar i stort om teamarbete, projektgenomförande, presentationsteknik och försäljning. Trots att jag är så pass ny så upplever jag framsteg inom samtliga nämnda områden.


Om man anser att det är intressant att arbeta med projekt, att utvecklas inom mötes- och presentationsteknik, att bli en bättre säljare och träffa andra studenter med liknande ambitioner så är HC rätt val.

HandelsConsulting är Nordens största studentdrivna managementkonsultbolag. Genom kvalificerade konsulttjänster erbjuder vi näringslivet färsk kunskap och kompetens direkt från Handelshögskolan i Göteborg.

Prenumerationsformulär
Kontakta oss

076 - 308 10 13

  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Edin Ikon

©2020 av HHGS HandelsConsulting AB