Konsultberättelse - Jonas Dahlqvist


Mitt namn är Jonas Dahlqvist och jag kommer ursprungligen från Lindome, men har sedan en tid tillbaka flyttat till Göteborg. Utöver mina studier jobbar jag på IKEA och gillar att spela paddel. Just nu läser jag mitt sista år på ekonomiprogrammet med inriktning företagsekonomi.


Jag började arbeta på HandelsConsulting i september och sökte till bolaget för att få mer praktiska erfarenheter inom mina studier och för att utveckla min förmåga för problemlösning. Några kompisar rekommenderade även HandelsConsulting och jag kan nu förstå varför.


I dagsläget jobbar jag som konsult vilket har gett mig en inblick i hur vi på HandelsConsulting i allmänhet och i dessa tuffa tider kan hjälpa företag att utvecklas till det bättre. HandelsConsulting ger studenter möjligheten att kort in i utbildningen kommunicera med flera olika företag inom olika branscher och med olika befattningar, vilket har bidragit till en utveckling för mig på både ett praktiskt och personligt plan. Deltagandet i projekt har gett mig insikten i att strukturera, effektivisera, visualisera och lösa utmaningar åt kunder för att hjälpa dem att nå sina mål.


Jag rekommenderar att studenter från Handelshögskolan söker till HandelsConsulting för att få praktisk erfarenhet, utveckla kunskap, ta del av en härlig gemenskap och även för att bredda sitt kontaktnät som eventuellt kan leda till att du här på HandelsConsulting träffar din framtida arbetsgivare.

HandelsConsulting är Nordens största studentdrivna managementkonsultbolag. Genom kvalificerade konsulttjänster erbjuder vi näringslivet färsk kunskap och kompetens direkt från Handelshögskolan i Göteborg.

Prenumerationsformulär
Kontakta oss

076 - 308 10 13

  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Edin Ikon

©2020 av HHGS HandelsConsulting AB