gruppfoto.jpg

SEDAN STARTEN 1997 har en företagskultur utvecklats som karaktäriseras av drivkraft och nytänkande med många års erfarenhet som grundstomme. För Handelshögskolan är HandelsConsulting en plantskola. För företag och offentlig sektor innebär detta en unik möjlighet att kunna ta del av färsk kompetens från Handelshögskolan och få rådgivning inom frågor som är avgörande för fortsatt tillväxt, stabilitet och kontinuerlig utveckling.

Vi har därmed som syfte är att genom kvalificerade konsulttjänster erbjuda näringslivet färsk kunskap och kompetens från Handelshögskolan. Genom driv, professionalism och nytänk bistår HandelsConsulting näringslivet med stort värde och bidrar samtidigt med studentnytta.

Vår Vision

HHGS HANDELSCONSULTING AB är Nordens största studentdrivna managementkonsultbolag som erbjuder näringslivet kvalificerade konsulttjänster inom Handelshögskolans kompetens.
VÅR VISION är att genom kvalificerade konsulttjänster erbjuda näringslivet färsk kunskap och kompetens från Handelshögskolan. Genom driv, professionalism och nytänk bistår HandelsConsulting näringslivet med stort värde och bidrar samtidigt med studentnytta.

Ledningsgrupp

VD-paret

Affärsområdesansvariga

Annie Jensen

Affärsområdesansvarig
Stora bolag

Alexander Fäldt

Affärsområdesansvarig
Små bolag

Malin Ehn

Affärsområdesansvarig 
Offentligsektor

Hanna Gutemar Rilegård

Affärsområdesansvarig 
Stockholm

Marielle Plaza

Affärsområdesansvarig 
KAM

Administrationsansvarig 

Elsa Engberg

Marknadsansvarig

Kontakt.jpg

Kontakt

076 - 308 10 13

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 av HHGS HandelsConsulting AB