Vi är HandelsConsulting

HandelsConsulting är Nordens största studentdrivna managementkonsultbolag. Genom kvalificerade konsulttjänster erbjuder vi näringslivet färsk kunskap och kompetens direkt från Handelshögskolan i Göteborg. För företag och organisationer innebär detta en unik möjlighet till att ta del av den senaste kunskapen från Handelshögskolan genom rådgivning inom frågor som är avgörande för fortsatt tillväxt, stabilitet och kontinuerlig utveckling.

 

HandelsConsulting ger Handelshögskolans studenter möjlighet till att praktisera delar av sin utbildning i verkligheten. Hos oss jobbar studenter från alla universitetets program och kurser, vilket gör att vi kan vi leverera projekt inom flera tjänsteområden baserat på våra konsulters samlade expertis.

HandelsConsulting grundades år 1997 och har sedan dess levererat mer än två tusen projekt till både privat och offentlig sektor. En stor del av vår kundkrets är återkommande kunder, vilket visar att vår ambition att leverera högkvalitativa resultat har varit framgångsrik.

IMG_3804.edit.jpg
Ledningsgruppen
IMG_5082_21-01-2022-12-40-13 (1).HEIC

Zeinab Maitham

Affärsområdesansvarig - Stora bolag

IMG-3730.jpeg

Evelina Spaanheden

Affärsområdesansvarig - Små bolag

070 - 952 58 87

My-LG.JPG

My Selg

Affärsområdesansvarig - Offentlig sektor

johny-goerend-AVIfLS_eP4s-unsplash.jpg

Hur kan vi hjälpa dig?

Tveka inte att kontakta oss oavsett vad det gäller.