Do Think and Grow med Johannes Palmqvist

Igår släppte "Think, do and grow" en podcast där de intervjuar HandelsConsultings egna VD, Johannes Palmqvist. "Think, do and grow" är ett företag som verkar för framgång både i affärer och i privatlivet och de belyser olika inriktningar på ledarskap genom sina podcasts. 

I deras podcast pratar Johannes om vad vi erbjuder på HandelsConsulting och varför våra kunder blir extra nöjda. Han pratar även om hur ett gemensamt ägande samt en stolthet i företaget gör att alumner, som idag är på andra företag, fortfarande rekommenderar HandelsConsulting. 

22384410_10154951624060205_2184066495794529156_o.jpg


" Kultur är allt men den är även förenderligt. Det sätter krav att hela tiden arbeta med kulturen så att den är beständig och att det är kopplat till våran värdegrund. " 
                              - Johannes Palmqvist, VD


I intervjun med Johannes får man även veta varför vi har döpt våra rum efter värdeorden samt Johannes egna åsikt om vad som är studentnytta för honom! 

För att lyssna på podcasten med vår VD och då även få veta varför just HandelsConsulting är Nordens Största Studentdrivna Management Konsult företag, klicka er vidare genom länken nedan:

http://www.thinkdoandgrow.com/podcast/utveckling-och-studentnytta-i-fokus/