Vi välkomnar 2018

Nu är det bara några timmar kvar på 2017 och året med Johannes Palmqvist och Karl Nilsson som VD-par börjar lida mot sitt slut. Vi vill alla på HandelsConsulting tacka för ett helt fantastiskt rekordår som möjliggjordes tack vare dessa två och vi önskar dem all lycka till i framtiden! 

Men med det nya året kommer även nya möjligheter och utmaningar som vi tillsammans med det nya VD-paret, Emma Åkerlind och Filip Mannefred, kommer möta. Vi på HandelsConsulting är redo för allt som 2018 har att erbjuda och vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

26169069_10155141336090205_1406571279925800983_n.jpg

Du missar väl inte chansen att söka?

Presentation12.jpg

Är du en driven och engagerad person som gillar att utvecklas? Då är HandelsConsulting helt rätt för dig!

HandelsConsulting är Nordens största studentdrivna företag och vi arbetar med Management Consulting! Vi jobbar inom kompetensområden som juridik, organisation, strategi, marknad och hållbarhet.

Som vår nya konsult kommer du jobba 10 timmar i veckan i ett av våra fem affärsområden! Vilket affärsområde lockar dig mest? Är det Offentlig sektor, Små Företag eller Stora Företag? Eller är det kanske Stockholm eller KAM?

Tveka inte att höra av dig på info@handelsconsulting.se om du har några frågor eller funderingar!

Om det känns helt rätt för dig, skicka in ditt CV och personliga brev till Work@handelsconsulting.se senast den 19 november klockan 23:59!

Nu rekryterar vi!

rek nov 17 rätt.jpg

Idag öppnar vi rekryteringen för HandelsConsulting! Skicka in CV och personligt brev till work@handelsconsulting.se senast den 19 november klockan 23:59!

Vi kommer även stå på Gadden på Handelshögskolan idag samt imorgon, kom och mingla med oss! Vi står vid kårklustret som ligger vid E-hissen utanför hyllan. 

Hoppas vi ser er där!

Referensprojekt: El-Björn

Situation

Namnlös.png

El-Björn är ett företag i Bygg- och Elbranschen som utvecklar, tillverkar och marknadsför helhetslösningar för kraftdistribution, belysning och klimatkontroll i tillfälliga situationer. Bolagets kunder är mestadels professionella användare och primära marknaderna är i Norden och England.

 

Problem

El-Björn, som nyligen förvärvats av Connecting Capital, har sett över sin försäljning inom torkrumsprodukter och hur en ökning av försäljning bör ske. I dagsläget efterfrågar man mer kunskap om marknaden för torkrumsprodukter angående potentiella kundsegment och vad dessa efterfrågar.

 

Lösning

HandelsConsulting identifierade i samråd med El-Björn intressanta kundsegment på respektive marknad, vilka genom desk research och användandet av en funnel-approach utmynnade i ett antal potentiella kundsegment att vidare studera. Genom djupintervjuer med ett brett spektrum av beslutsfattare, användare och återförsäljare inom givna kundsegment tog HandelsConsulting fram beslutsunderlag, utifrån vilka HandelsConsulting levererade rekommendationer på vilka marknader och kundsegment El-Björn bör fokusera på för att öka sin försäljning av torkrumsprodukter.

 

Resultat

HandelsConsulting levererade en rapport innehållandes rekommendationer på vilka marknader och kundsegment El-Björn bör fokusera på för att öka sin försäljning av torkrumsprodukter. 

Do Think and Grow med Johannes Palmqvist

Igår släppte "Think, do and grow" en podcast där de intervjuar HandelsConsultings egna VD, Johannes Palmqvist. "Think, do and grow" är ett företag som verkar för framgång både i affärer och i privatlivet och de belyser olika inriktningar på ledarskap genom sina podcasts. 

I deras podcast pratar Johannes om vad vi erbjuder på HandelsConsulting och varför våra kunder blir extra nöjda. Han pratar även om hur ett gemensamt ägande samt en stolthet i företaget gör att alumner, som idag är på andra företag, fortfarande rekommenderar HandelsConsulting. 

22384410_10154951624060205_2184066495794529156_o.jpg


" Kultur är allt men den är även förenderligt. Det sätter krav att hela tiden arbeta med kulturen så att den är beständig och att det är kopplat till våran värdegrund. " 
                              - Johannes Palmqvist, VD


I intervjun med Johannes får man även veta varför vi har döpt våra rum efter värdeorden samt Johannes egna åsikt om vad som är studentnytta för honom! 

För att lyssna på podcasten med vår VD och då även få veta varför just HandelsConsulting är Nordens Största Studentdrivna Management Konsult företag, klicka er vidare genom länken nedan:

http://www.thinkdoandgrow.com/podcast/utveckling-och-studentnytta-i-fokus/

HandelsConsulting Rekryterar VD och vVD

Är det du som leder Nordens största kårföretag nästa år? HandelsConsulting söker VD och vice VD för verksamhetsåret 2018! 
 

Ta chansen att leda ett företag med 70 anställda och få ovärderlig erfarenhet, ett oslagbart kontaktnät och fantastiska möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. 

 

Vi eftersöker dig som redan är eller vill utvecklas till en engagerad ledare. Du skall vara lyhörd och kommunikativ för att ansvarsfullt kunna driva företaget framåt. HandelsConsulting är ett expansivt företag där det krävs att du i rollen som VD är målinriktad med ett sinne för affärer. 

 

Att arbeta som VD på HandelsConsulting innebär ansvar för företagets löpande såväl som strategiska verksamhet. Som VD leder du arbetet i ledningsgruppen och är ansvarig inför styrelsen för företagets verksamhet och resultat.

 

Anställningsform: Heltid under ett år (studieuppehåll krävs)

Tillträde: 1 januari 2018

Lön: Motsvarande fullt studiemedel

 

Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta nuvarande VD, Johannes Palmqvist, samt vice VD, Karl Nilsson, på executive@handelsconsulting.se.

 

Skicka in CV samt personligt brev, senast den 16:e oktober, till styrelsen@handelsconsulting.se.

Vi Rekryterar!

Vill du jobba på ett av Europas största studentdrivna företag? 

HandelsConsulting ger dig ett försprång ut i arbetslivet och sätter guldkant på din studietid. Varför vänta med att jobba inom det du studerar? 

Just nu rekryterar vi nya motiverade och ambitiösa konsulter!

Skicka in CV och personligt brev till work@handelsconsulting.se
Skicka in din ansökan innan 22/1 kl. 23:59

HandelsConsulting Rekryterar VD/vVD

Är det du som leder Nordens största kårföretag nästa år? HandelsConsulting söker VD och vice VD för verksamhetsåret 2017!

 

Ta chansen att leda ett företag med 70 anställda och få ovärderlig erfarenhet, ett oslagbart kontaktnät och fantastiska möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling.

 

Vi eftersöker dig som redan är eller vill utvecklas till en engagerad ledare. Du skall vara lyhörd och kommunikativ för att ansvarsfullt kunna driva företaget framåt. HandelsConsulting är ett expansivt företag där det krävs att du i rollen som VD är målinriktad med ett sinne för affärer.

 

Att arbeta som VD på HandelsConsulting innebär ansvar för företagets löpande såväl som strategiska verksamhet. Som VD leder du arbetet i ledningsgruppen och är ansvarig inför styrelsen för företagets verksamhet och resultat.

 

Anställningsform: Heltid under ett år (studieuppehåll krävs)

Tillträde: 1 januari 2017

Lön: Motsvarande fullt studiemedel

 

Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta nuvarande VD, Sandra Hernvall, samt vice VD, Mattias Lönn, på executive@handelsconsulting.se.

 

Skicka in CV samt personligt brev senast 30 oktober till executive@handelsconsulting.se.

HandelsConsulting rekryterar!

HandelsConsulting genomför nu sin höstrekrytering och letar efter nya hungriga konsulter. Vi söker dig som vill få möjlighet att praktiskt utveckla sin kunskap inom ekonomi, logistik, sustainability, juridik och redovisning.

Du söker till oss på work@handelsconsulting.se genom att bifoga personligt brev och CV. Deadline för ansökan är 4/9 kl 23.59.

Vänta inte att jobba med det du utbildar dig till! Vi syns.

Mattias Lönn, vVD
mattias.lonn@handelsconsulting.se
072-304 17 12

HandelsConsulting med syster och dotterbolag bjuder in till AW!

Tisdagen den 30/8 bjuder HandelsConsulting tillsammans med vårt syster och dotterbolag in till en AW på vårt nya kontor på Viktoriagatan 9, bara ett stenkast från Handelshögskolan.

Kom förbi och träffa oss och få dina frågor besvarade på hur du, oavsett inrikting på Handels, kan få praktiskt erfarenhet utöver skolans teori.

Anmäl dig genom att attenda eventet nedan. Vi syns!

https://www.facebook.com/events/718531338305129/